Εντομοπαγίδες και ηλεκτρικό εντομοκτόνο

Posted by admin 11/11/2019 0 Comment(s)

 

Οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο από τα άτομα που θέλουν να διώξουν τα έντομα από το χώρο τους, με ένα πιο φυσικό και όχι χημικό τρόπο. Ειδικά στους χώρους εστίασης ή χώρους παραγωγής τροφίμων, η ύπαρξη εντόμων υποβαθμίζει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών.

 

Στις μέρες μας που η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μέλημα όλων, οι εταιρίες αποντέμωσεις κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών φαρμάκων. Πλέον υπάρχουν σύγχρονες τεχνικές με ηλεκτρονική και μηχανική παγίδευση. Οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες διαθέτουν λάμπες οι οποίες εξάγουν ορισμένο φάσμα ακτινοβολίας.

 

Οι μύγες και πολλά έντομα έλκονται από τις συγκεκριμένες εντομοπαγίδες. Αξίζει να αναφερθεί πως οι ηλεκτρικές εντομοπαγίδες είναι αθόρυβες και προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους. Φέρουν επίσης όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας και η κατανάλωση ρεύματος αυτής της συσκευής είναι πολύ μικρή.

 

Οι κατηγορίες των ηλεκτρικών εντομοπαγίδων διακρίνονται στις ηλεκτρικές εντομοπαγίδες οροφής και στις ηλεκτρικές επιτοίχιες εντομοπαγίδες. Οι επιτραπέζιες ηλεκτρικές εντομοπαγίδες προορίζονται για ερασιτεχνική χρήση. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, σε εξωτερικούς χώρους και εσωτερικά των σπιτιών. Οι συγκεκριμένες είναι άκρως οικονομικές και η συντήρηση γίνεται πολύ εύκολα από το οποιοδήποτε.

Leave a Comment