Φωτισμός εσωτερικού χώρου - Τα πιο συχνά λάθη

Posted by admin 09/03/2020 0 Comment(s)

 

Εάν πραγματοποιείτε ανακαίνιση στην οικία, σας τότε σίγουρα θα έχετε μελετήσει τα της διακόσμησης, ώστε να τα τοποθετήσετε όλα αρμονικά και με τον σωστό τρόπο. Όμως γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τον φωτισμό εσωτερικού χώρου και πως μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε σωστά;

  • Η μια πηγή φωτός.

Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι πως βασίζεστε μόνο σε μια πηγή φωτός στο κάθε δωμάτιο. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται πολλές πηγές φωτισμού. Συνδυάστε τα φωτιστικά δαπέδου, με τα φωτιστικά ταβανιού και τους κρυφούς φωτισμούς και το αποτέλεσμα θα είναι αριστοκρατικό.

  • Έλλειψη φωτισμού στην ντουλάπα σας.

Ακόμα και η ντουλάπα σας χρειάζεται φωτισμό, ώστε να φωτίζονται και τα ρούχα σας, όταν θέλετε να επιλέξετε το ιδανικό σύνολο για μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας. Το σκοτάδι στην ντουλάπα σας κανει να μην βλέπετε όλα τα ρούχα που διαθέτετε. Με τον σωστό φωτισμό θα μπορείτε να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ρούχα σας.

  • Ο έντονος φωτισμός

Τα έντονα φώτα μέσα σε ένα δωμάτιο είναι ενοχλητικά και δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα ντιμερ για ρυθμιζόμενο φωτισμό, ακόμα και στο μπάνιο σας. Αξίζει να αναφερθεί πως στο υπνοδωμάτιο σας χρειάζεται ο έντονος φωτισμός, αλλά αυτός θα πρέπει να ρυθμίζεται.

  • Πραγματοποιήστε αλλαγές

Μπορείτε να παίξετε με τον φωτισμό. Μπορείτε στις γωνίες να βάλετε διαφορετικό φωτισμό. Βάλτε στο γραφείο σας έντονο φως που θα σας βοηθά να εργάζεστε σωστά. Στο σαλόνι σας χαλαρωτικό φωτισμό και στην κουζίνα έντονο φωτισμό.

Leave a Comment