Μοντέρνα φωτιστικά κουζίνας

Posted by admin 21/10/2019 0 Comment(s)

Ο χώρος της κουζίνας αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού, όπου η οικογένεια συγκεντρώνεται για να γευματίσει, ενώ η νοικοκυρά περνά    πολλές ώρες της ημέρας προετοιμάζοντας τα γεύματα. Για αυτό τα έπιπλα κουζίνας, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα διακοσμητικά στοιχεία, ακόμα και τα φωτιστικά της θα πρέπει να είναι μοντέρνα.

Τα σχέδια της κουζίνας που βλέπουμε σε διάφορες ιστοσελίδες είναι λες και έχουν βγει από κάποιο παραμύθι, με την ελληνική κουζίνα βέβαια να απέχει πολύ από αυτές τις μεγάλες κουζίνες με τους υπέροχους πάγκους. Όμως μπορούμε να προσπαθήσουμε ώστε να κάνουμε την κουζίνα μας να πλησιάσει έστω και λίγο μια παραμυθένια κουζίνα.

Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα σας σε ένα χαρτί ζωγραφίστε πως  και που θέλετε να είναι τα έπιπλα κουζίνας σας. Έπειτα σημειώστε το στιλ και τα χρώματα που θέλετε να έχει η κουζίνα σας, τέλος σκεφτείτε τον φωτισμό της κουζίνα σας. Το κρεμαστό φωτιστικό, αλλά και τον κρυφό φωτισμό που θα τοποθετηθεί στα ντουλάπια.

Η κουζίνα χρειάζεται αρκετές πηγές φωτισμού. Χρειάζεται κρυφό φωτισμό, επιτραπέζιο φωτιστικό, αλλά και κρεμαστό φωτιστικό. Ίσως να έχετε διαπιστώσει και εσείς πως όταν προσπαθείτε να μαγειρέψετε βραδινές ώρες είναι αρκετά δύσκολο να δείτε καλά μόνο με το φωτιστικό οροφής. Τα φωτιστικά του πάγκου διατίθενται για αυτό ακριβώς τον λόγο.  Τοποθετούνται κάτω από τα ντουλάπια, ως κρυφός φωτισμός.

Ακόμα κρυφό φωτισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στα ντουλάπια που διαθέτουν τζάμι, αναδεικνύοντας ακόμα πιο πολλά με αυτό τον τρόπο τα όμορφα σερβίτσια σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, E-electro για να δείτε όλα τα μοντέρνα φωτιστικά, που μπορείτε να τοποθετήσετε στην κουζίνα σας.

Leave a Comment